Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέα Superstar Stardoll

Wesley Sneijder

Ο Wesley Sneijder γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984. Είναι Ολλανδός ποδοσφαιριστής και παίζει επιθετικός μέσος στην ιταλική ομάδα Internazionale από το 2009. Είναι ονομαστός μέσος επιθετικός από την UEFA, καθώς και ένας από τους τρεις καλύτερους μέσους στον κόσμο για το 2010 από τη FIFA.

Το γινόμενο του Ajax Αcademy, που στο παρελθόν έπαιξε για τον AFC Ajax με τους οποίους είχε κερδίσει έξι τρόπαια και την περίοδο κατά την οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Johan Cruijff (για τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στην Ολλανδία) το 2004. Αργότερα πωλήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης για 27 εκατ. € , κερδίζοντας τη La Liga στην πρώτη του σεζόν με τον σύλλογο και στη συνέχεια πωλήθηκε στην Ίντερ για 15 εκατ. €.

Ο Sneijder εκπροσώπησε στο παρελθόν διάφορες ομάδες νέων για τι

ς Κάτω Χώρες. Σήμερα είναι ένας κανονικός παίκτης για την ολλανδική εθνική ομάδα, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2003 στην ηλικία των 18 ετών, και έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006 και το 2010, καθώς και στο UEFA Euro 2004 & 2008. Ατομικά τιμήθηκε το 2010 με το Χάλκινο εκκίνησης, το 2010 με το Ball Silver και περιλαμβάνονται στην ομάδα του τουρνουά για το UEFA Euro 2008 και το 2010 FIFA World Cup. Έχει ονομαστει ''man of the match'' για έξι από τa έντεκα παιχνίδια που έπαιξε από το "Oranje" σε αυτά τα δύο πρωταθλήματα.


Τώρα μερικές φωτογραφίες του:




















































Νομιζω πως στην πραγματικοτητα ειναι πιο ομορφος σε σχεση με το stardoll...
εσεις τι λετε ?




Φιλια
eltak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου